Super success !

Posted on April 8 2013
Filed Under Latest News

563823_10200845740245957_62639932_n (klik op foto voor meer foto’s)

Vzw Befiso wenst alle mensen te bedanken die van de 2013 Pinoy Spring Party een geweldig succes hebben gemaakt. In het bijzonder bedanken wij ms Leah Bien en Sarah voor het tonen van hun zangtalenten en “The Dynamic Dance” voor hun gracieuze dansen.

Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van het publiek, de vrijwilligers, de mensen die voor de muziek zorgden, de catering, het DJ team, de tickets-ploeg (zonder hen geen Pinoy Spring Party !), de ploeg aan de kassa en de presentator.

Een speciaal woord van dank voor onze sponsors Azulea Cleaning, Swatow Restaurant, FM Group en Stad Antwerpen voor het gebruik van de MerksemDok infrastructuur. Het doet werkelijk deugd te beseffen dat zoveel mensen hun vertrouwen in vzw Befiso tonen. Het succes van dit evenement geeft ons nog meer moed ! Ik was echt overweldigd !

Lucy Magmanlac-Nuyens
voorzitter vzw Befiso