Couleur Sport 20 mei 2013

Posted on May 28 2013
Filed Under Latest News

Dit event in Park Spoor Noord was een fantastisch succes ondanks het minder goede weer (foto’s hier).

front1

In the name of vzw Befiso I wish to thank the Befiso Dance Groups, Barkada & Dynamic, the volleyballteam and the people taking care of the Workshops and preparing the Foods. The support from all of you and the attending by so many family members brings so much sunshine in our hearts, even on a rainy day.

It’s a wonderful feeling being part of vzw Befiso and meeting so many beautiful and wonderful people who contribute to our vzw in the most generous way.

front2

In naam van de vzw Befiso wil ik de Befiso Dans Groepen, Barkada & Dynamic, het volleybalteam en de personen die voor de Workshops en voor de catering gezorgd hebben, bedanken. De steun van u allen en de talrijke aanwezigheid van familieleden brengt zoveel zonneschijn in onze harten, zelfs op een regenachtige dag.

Het geeft enorm veel voldoening om deel van vzw Befiso te zijn en zo veel prachtige mensen te ontmoeten die zo genereus bijdragen aan onze vzw.