Vote for Befiso ! Stem voor Befiso !

Posted on November 14 2013
Filed Under Latest News

ING Bank organiseert het ING Solidarity Award waaraan verenigingen kunnen deelnemen. Om een award te winnen is het onder andere belangrijk om veel steun van de mensen te hebben. Je kunt stemmen door naar de website https://promo.ing.be/solidarityAward/index.aspx te gaan en te klikken op de knop “Stem voor je favoriete vereniging”. Je zoekt dan naar Belgisch-Filipijnse Solidariteit en klikt op het logo en dan  op de knop “Stem voor deze vereniging”. Je moet ook twee maal je e-mailadres invullen. ING stuurt u enkele minuten later een e-mail waarin je op een link moet klikken om je stem te bevestigen. Bij voorbaat dank voor jullie steun !

ING Bank organises the ING Solidarity Award in which associations can participate. One of the criteria to win an award is the support the association gets from the public. Everybody can cast a vote by opening the website https://promo.ing.be/solidarityAward/index.aspx  en clicking on the button “Stem voor je favoriete vereniging”. Look for “Belgisch-Filipijnse Solidariteit and click the logo and then the button “Stem voor deze vereniging”. Fill in your e-mailadres twice . ING will send you a confirmation e-mail in which you have to click a link to validate your vote. Thanks a lot for the support !