Karaoke 2008 groot succes

Posted on January 30 2008
Filed Under 2008, Events, Latest News

Zaterdag 26 januari 2008 organiseerde de vzw Belgisch-Filipijnse Solidariteit een Karaoke wedstrijd in zaal Rubens in Berchem. Bijna 20 kandidaten namen deel. Onder grote belangstelling zongen alle kandidaten hun favoriet liedje. De 9 beste kandidaten zongen een tweede lied. De jury bestaande uit Roselinda Ramakers-Ruwette, Sonja De Bie en Gunther Boonen verkoos de drie winnaars. Op de derde plaats eindigde Sarah Godard. Tweede werd Andrea Mercedes Gomez. Als eerste kwam Bianca Evangelista op het podium.Shella Mae deed het prachtig als gastvrouw van de avond. Meer informatie en foto’s over deze Karaoke wedstrijd en over het project dat wij als vzw steunen vindt u in de nieuwsbrief van juni 2008. De vzw Belgisch-Filipijnse Solidariteit dankt de kandidaten, de jury, de gastvrouw, de dj, de sponsors, het publiek en de medewerkers van harte voor hun steun en inzet. Wij hopen dit event volgend jaar opnieuw te organiseren. De opbrengst van deze prachtige avond zal zo snel mogelijk naar Lomboy Indahag Day Care Center in Mindanao worden gestuurd. Binnenkort meer nieuws daarover op deze website.

* *

Saturday 26th January 2008 the vzw Belgisch-Filipijnse Solidariteit organised a Karaoke contest in zaal Rubens in Berchem. Almost 20 candidates participated. A big crowd watched the candidates singing their favorite song. De best 9 candidates sang a second song.The jury (Roselinda Ramakers-Ruwette, Sonja De Bie and Gunther Boonen) chose 3 winners. In third place Sarah Godard. Second was Andrea Mercedes Gomez. The winner was Bianca Evangelista. Shella Mae hosted the event in a wonderful way. More information and photos about the Karaoke event and about the supported project in our newsletter to be published in june 2008. The vzw Belgisch-Filipijnse Solidariteit wishes to thank the candidates, the jury, the host, the dj, the sponsors, the audience and the cooperators for their support and determination. We hope to repeat this event next year. The money raised during this event will be sent to Lomboy Indahag Day Care Center in Mindanao as soon as possible. Check our website for more news soon.